Home ReviewsLuminous Fresh THE HAPPY SUSPENDED

THE HAPPY SUSPENDED

by Peter De Bruycker

The Happy Suspended wordt één jaar en dat vieren ze op 3 februari in Woody’s Bar in Gent.

Een feestje van The Happy Suspended, dat betekent skanken tot je er bij neervalt. De zevenkoppige, Gentse band brengt knallende Ska-punk. Pretentieloze teksten, snelle riffs en feestelijk, licht chaotisch getoeter van de drie blazers. Drummer Jonathan Fosa houdt de teugels van de losgeslagen bende onverstoorbaar in de hand.

Ze omschrijven zichzelf als een 4th wave ska-band, die je meeneemt op skareis door punkland, happyvalley, mountain of jazz, swingfield, suspendedalley en trashlane. Als favoriete artiesten melden ze Mad Caddies, Ska-P, Streetlight Manifesto, Reel Big Fish, The Specials, NOFX en F.O.D.

Op 03/02/2018 gaven ze hun allereerste optreden in de Gentse Kinky Star, waarvan je beelden kan zien op vi.be. Beetje rommelig, het was dan ook een try out. Als we goed kunnen tellen, zijn ze op hun verjaardagsfeestje 20 optredens verder.

Ska met een punk-attitude en een fikse portie humor. Voor The Happy Suspended is ska een bigass party, waar je tweestapsgewijs van aan het dansen slaat, en dorst van krijgt. Doe je bretellen aan, zet je gleufhoed op en maak het zelf mee:

03/02 – Woody’s Bar, Gent
08/03 – Jeugdhuis Kontrabas, Ingelmunster

https://vi.be/thehappysuspended

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More