Home Festival Rock Ternat pakt uit met nieuw concept

Rock Ternat pakt uit met nieuw concept

by Hannelore Dieleman

Rock Ternat is een jaarlijks muziekfestival in de gemeente Ternat dat na een stilte van 7 jaar sinds 2021 terug zijn plaats inneemt tussen de Belgische muziekfestivals. Het festival vindt plaats op vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus. De nadruk ligt er op Belgische artiesten met een mix van rock, pop en dance.

Voor de editie van 2024 heeft het festival een nieuw concept bedacht. Op vrijdagavond wordt er een High Voltage party georganiseerd in samenwerking met radiozender Willy. Tomas De Soete, Annelies Orye en Eppo Janssen nemen je mee de nacht in met The Clash, Underworld, Beastie Boys, Goose en veel meer. Tegelijkertijd kan je op het tweede podium terecht in de gezellige Secret Garden: Dansbenen is de kans om te dansen op de beste beats.

Zaterdag 24 augustus is er dan terug een typische festivaldag waarbij De Mens, De Jeugd Van Tegenwoordig en Compact Disk Dummies als eerste namen werden vrijgegeven.

Tickets voor Rock Ternat zijn vanaf 2 mei te koop via de website.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More