Home Festival Timetables maar ook een VIP voor de VIP’s op W-Festival

Timetables maar ook een VIP voor de VIP’s op W-Festival

by Nel Mertens

Tylaine Van den Broeck katapulteert zichzelf én een select publiek van de bezoeker van W-Festival op 23, 24 en 25 augustus in Oostende, terug naar de jaren tachtig.

Tylaine is een klassiek geschoolde pianiste, die drie soloalbums uitbracht, maar daarnaast ook de vaste pianiste/toetsenist van Praga Khan was en achter de toetsen staat bij Schmutz. Wie een VIP-ticket heeft, wordt als gast in de VIP Village de hele dag verwend met een pianoset vol klassiekers uit de jaren 80.

Erg leuk, maar jammer genoeg dus enkel voor de happy few…

Wie nog een VIP-ticket wil kopen, kan dit via deze link. De prijs varieert van €169 tot €499, afhankelijk van het aantal dagen dat je uitkiest.

Met het VIP-arrangement krijg je toegang tot de VIP Village, een exclusieve VIP zone waar je op een comfortabele manier kunt vertoeven en netwerken. De VIP Village is voorzien van exclusieve faciliteiten, waaronder een wijnbar, Laurent-Perrier Champagnebar en Whisky Lounge en je kan er de optredens van het hoofdpodium via livestream volgen. Opgelet, Food & Beverages zijn niet inbegrepen in het VIP-ticket. Je hoeft geen wachtrijen te doorstaan, want er zijn aparte VIP toiletten en een VIP inkom en kan gebruik maken van de shuttle service.

Ook gewone tickets zijn uiteraard nog beschikbaar via dezelfde link. Deze variëren van €79 (1 dag) tot €219 (3 dagen).
Voor die mensen die voor dit ticket gaan (zowat iedereen dus, laat het ons ‘het echte publiek’ noemen) is er ook goed nieuws: de timetables zijn er!

Facebook Website Facebook event

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More