Home About

About

by Luminous Dash

Wij zijn Luminous Dash, een muziekwebsite die echter meer probeert te zijn dan enkel maar een muziekwebsite alleen.

In tijden dat er een overaanbod is aan informatie dachten drie muziekfanaten tussen al het geklets door, dat er best wel wat nood was om Belgische bands (van piepklein tot supergroot) een platform te bieden. En voor we het wisten was het nieuwe concept van Luminous Dash geboren.

En ja hoor; ook wij vinden Balthazar te gek, we dansen ook met veel plezier op Compact Disk Dummies of laten ons graag en met plezier meeslepen op de melancholieke tonen van Dez Mona. Maar als we het over Belgische bands hebben, dan bedoelen we ook álle Belgische bands, en dat zonder enige muzikale discriminatie.

Of je nu slechts één song, al drie tapes of reeds vijf platen hebt opgenomen: we willen naar je luisteren, en vooral jóu aan bod laat komen op onze site. En we doen dat niet louter door je sporadisch een review aan te bieden die je dan later met enige trots aan je kleinkinderen kan tonen. Nee, willen je ook helpen door het publiceren van je nieuwtjes of het oplijsten van je geplande optredens in onze goed bekeken concertkalender, ongeacht of deze nu in de AB of gewoon in het stamcafé van je vader zullen doorgaan.

Alles gebeurt bij ons op een luchtige manier, uiteindelijk is het de luisteraar die beslist of je in zijn gratie valt, of net niet. En het is bovendien onze taak om je toekomstige fans naar jouw Bandcamp of YouTube-filmpjes te loodsen.

Heb je ook interesse in dit verhaal? Stuur dan als de bliksem een mail naar info@luminousdash.com , en wij doen samen met jou de rest.

Behalve een muziekwebsite is Luminous Dash bovendien ook een platenlabel. Wie weet brengen we in de toekomst wel je muziek uit en helpen we je als beginnende band doorheen de jungle die de muziekindustrie soms kan zijn.

Ben je geen muzikant, maar je kan tóch geen seconde zonder muziek en wil daar graag iets over kwijt? Dat treft, wij zijn voortdurend op zoek naar goede en gemotiveerde medewerkers. Er is slechts één belangrijke voorwaarde: muziek moet je passie zijn! We stellen je in staat om je favoriete platen te recenseren, je geliefkoosde muzikanten te interviewen, of simpelweg je zegje te doen over één of ander concert.

Voel je het al kriebelen? Contacteer ons op hetzelfde contactadres: info@luminousdash.com.  Wie weet zit jij binnenkort ook bij ons team!

Adverteren op onze site aan zeer democratische prijzen?

Eén adres: info@luminousdash.com

Redactie Luminous Dash

Privacybeleid

Terms of Use

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More