Home Uncategorized BANNERS – Happier

BANNERS – Happier

by Hans Verhoeven

Misschien hadden we het allemaal met z’n allen mis. Misschien is dit leven wel de zoektocht naar de perfecte single, het en net dát plaatje dat je hart en andere harten doet overslaan.

Want dat is natuurlijk waar rock-‘n-roll voor staat, niet voor de staande standbeelden die ooit, geduldig en versteend, de tijden afwachtend, gesloopt zullen worden.

© Banners

Een groepje uit Liverpool maakte ooit – vraag het aan jullie ouders, met wat geluk leven ze nog – singles die harten lieten overslaan en tijden deden veranderen. Ze sloopten dingen die verstomd en vermolmd en aangevreten stonden te wezen.

En hoor, hier is Banners. Ze hebben een singeltje uit. Het heet Happier en je kan er zomaar naar luisteren. En ze komen uit Liverpool. Hey, dat treft.

“Zou ze gelukkiger met iemand anders zijn?” vraagt een man zich af. Die man heet Michael Nelson en zijn twijfels houden hem ook overdag wakker. Maar bij nacht schrijft hij zijn muziekjes voor dit wonderlijke groepje dat nu, deze maand, jawel, de 28ste namelijk, speelt in de Orangerie van de Botanique.

Misschien hebben we het mis. Wij met z’n allen. Maar dit laat harten overslaan.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More