Home Belgisch THE HAUNTED YOUTH – Into You (Mayway Records)

THE HAUNTED YOUTH – Into You (Mayway Records)

by Tom Eyckmans

De band voorstellen is nutteloos voor wie niet 16 etages onder de begane grond leeft, ontdaan van alle contact van buitenaf.

Een dikke middelvinger liet Joachim zien toen hij zijn verse vrucht op sociale media  voorstelde aan de wereld. Niet geheel conform doet hij gewoon zijn eigen zin en net daarom staat hij nu op eenzame hoogte te shinen met een nieuw nummer dat al even deel uitmaakt van hun liveset. Dat de jongeman zich de komende maanden weer flink in onze oorschelpen gaat nestelen met Into You staat nu al vast!  

(c) Anneke D’Hollander

Met een weelderig eightieskapsel en fel, hoopvol, kitscherig behangpapier komt hij door onze boxen gekropen met de single van de langverwachte opvolger van zijn debuutplaat Dawn Of The Freak. Eenmaal mooi gedecoreed komt Slash binnengewaaid en slaat ons om de oren met een solo die geleidelijk dansend in de clinch gaat met de heldere synths. Alles wordt mooi in de typische dromerige The Haunted Youth-saus gegoten, waar het lekker sudderen is tot de song met een bruuske ‘bloemekee’ aan drums uitdooft.

Live genieten kan op:
01/06 –  Club 26 (try-out), Genk 
6 – 9/06  – Best Kept Secret Festival, Hilvarenbeek (NL)
18/08 – Pukkelpop, Kiewit 
11/10 – Nurnberg Pop, Nurnberg (DE) 

Instagram / Facebook / Website

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More