Home Uncategorized RAMAN. – I Wonder

RAMAN. – I Wonder

by Björn Comhaire

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat Gent onverwacht afscheid moest nemen van lokale bluesheld Tiny Legs Tim. Goede vriend en mede bluesman Simon Raman was, net zoals zovele anderen, zwaar aangeslagen door het plotse verlies van een goede vriend. Zijn nieuwe single I Wonder is een ode aan Tim.

© Simon Raman

Simon: “I Wonder is geschreven na het overlijden van bluesvriend en mentor Tiny Legs Tim. Het vertelt over het verlies van een dierbare inspirator, maar ook over de zoektocht naar de innerlijke stem die iedereen diep vanbinnen in zich heeft. Iets wat Tim bij velen wakker wist te maken, en wat van grote waarde is voor de maker in elk mens. Tegelijk viert het nummer de kinderlijke verwondering, het niet-weten, het mysterie.”

I Wonder is een ingetogen, bluesy ode aan het eeuwige vuur dat in elk van ons brand. Het nummer is gebouwd rond een ingehouden maar tegelijk aanstekelijke, korte riff die er als een mantra doorheen loopt. De herkenbare stem van Raman brengt rust en troost. Straffe track.

RAMAN. live aan het werk zien? Dat kan:

9/12 – De Casino, Sint-Niklaas (met Living Colour- ) – SOLD OUT
16/12 – Huiskamerkuren – Bright Lights session met o.a. Kapinga Gysel, Laura Cortese & Cleo Janse
17/12 – Minor Swing, Gent (single release concert)
18/12 – Het Depot, Leuven (met Living Colour)
23/02 – Wood Sessions, Atelier des Cimes – Mon Lit Dans l’Arbre site, Martilly, Herbeumont  

RAMAN. / FACEBOOK / INSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More