Home nieuws BELTOON : RED STAGS

BELTOON : RED STAGS

by Nel Mertens

“Sure, you’ll find someone new, somenone better…” De troostende woorden zijn vaak onvoldoende om een relatiebreuk te verzachten. Wel, laat het dan aan onze Beltoon van vandaag, Love Train, over: de derde nieuwe single van de groovy rockband Red Stags uit Balen!

Ze hebben niet veel meer nodig dan wat synthakkoorden, vingergeknip en de stem van zanger Sander Van Broeckhoven om je op hun Love Train mee te nemen. Maar daar laten ze het natuurlijk niet bij. Warme baslijnen, dromerige retrosynths, spoken vocals met rap-allures en een heerlijk opti-ritme omarmen dat gebroken hart in een catchy deuntje. Als er iéts is waar we ons soms enorm aan kunnen storen, is het een vaak totaal overbodige aaah-aaah-achtergrondzang, maar die van Red Stags charmeert en zorgt voor een zomers ontspannen sfeertje.

Een track die je meteen een flinke portie energie geeft om met opgeheven hoofd en een glimlach, die even het verdriet loslaat, door te gaan!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More