Home nieuws WIN 5 duotickets voor Dom Flemons in Lier op 30/06

WIN 5 duotickets voor Dom Flemons in Lier op 30/06

by Ann Cnockaert

Dom Flemons, bekend als “The American Songster,” is een vooraanstaande expert en vertolker van Amerikaanse rootsmuziek. Hij won een Grammy Award voor het beste folkalbum in 2010 en ontving talloze prijzen voor zijn werk, waaronder voor zijn album Traveling Wildfire uit 2023.

© Dom Flemons

Flemons, opgegroeid in Phoenix, Arizona, leerde diverse instrumenten bespelen en trad al vroeg op als straatmuzikant. Hij richtte in 2005 de Carolina Chocolate Drops op en verliet de groep in 2013 om zich op soloprojecten te concentreren. Met zijn uitgebreide repertoire en virtuositeit is Flemons een muzikaal fenomeen en een levende legende in de VS. Zijn optredens zijn een must voor liefhebbers van rootsmuziek.

Op 30 juni komt Dom Flemons naar het Cultuur Centrum Vredeberg in Lier en wij mogen van Ripspiqué 5 duotickets verloten! Wil je kans maken op een duoticket, deel dan dit bericht op je sociale media en stuur een mailtje met je naampostcode en vermelding DOM FLEMONS  naar info@luminousdash.com.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More