Home LiveFoto's HIGH HI en MAYORGA Brugge, Cactusclub (12/11/2022)

HIGH HI en MAYORGA Brugge, Cactusclub (12/11/2022)

by Johan Vanparys

Cactus Muziekcentrum opende onlangs de gloednieuwe Cactus Club in Brugge. Na een zwerftocht van meer dan 20 jaar bouwden ze langs de Bargeweg een nieuwe concertzaal met een capaciteit van 650 personen. Op zaterdag konden we genieten van High Hi en Mayorga.

Mayorga is een project van Helena Mayorga Paredes. Ze brengen een melancholische mix van lo-fi indiepop en rauwe gitaarsongs. Openen doen ze met Garden en I’ll be there . Afsluiten doen ze met Weekend Lover, een song die ook al werd opgepikt door Radio Willy. Een verrassend optreden en nu wachten op de eerste ep die eind dit jaar verschijnt.

Na de grote festivals zoals Rock Wechter en Pukkelpop staan High Hi in de Cactus Club in Brugge. Gitariste Anne-Sophie Ooghe, drummer Dieter ‘Didi’ Beerten en Koen Weverbergh op bas brengen een mix van Indierock met 90’s shoegaze. Alligot94A9 en Return to Dust volgen mekaar naadloos op. Afsluiten doen ze met Daggers dat wekenlang bovenaan de Afrekening prijkte.

MAYORGA: Facebook Instagram

HIGH HI: Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More