Home Concerttip HOTEL AVENUE Antwerpen, Het Bos (16/11/22)

HOTEL AVENUE Antwerpen, Het Bos (16/11/22)

by Jos Buersens

Het zijn bizarre tijden. Energie en verbouwen, lijken stilaan onbetaalbaar te worden maar gelukkig blijven de televisietoestellen, althans volgens de recente media, nog steeds in prijs dalen. Joepie!! Nu, helaas lijkt het met de huidige programmatie bijna opportuner om de toestellen te gebruiken om uw gevel te isoleren of als goedkope brandstof voor de kachel, teneinde toch nog wat betaalbare warmte in huis te houden of te halen.

Voor zij die, net als ons, niet veel voelen voor de huidige programmatie en uitgekeken zijn op een kachel vol brandende televisietoestellen is er dan ook maar één fictief adres, Hotel Avenue te Antwerpen.

Aanstaande woensdag is het op het voorgenoemde fictieve adres, gevestigd in het minder fictieve Het Bos te Antwerpen, dat label Heaven Hotel twee nieuwe releases zal presenteren. Zo zal de compilatie The Library Music/Easy Listening Side Of Heaven Hotel Part One aan het publiek voorgesteld worden alsook het eerste gelijknamige album van Sunshine Recorder van de hand van gitarist Thomas Noppe (Angels Die Hard/Gore Slut/Strumpets).  

Aan de programmatie te zien, belooft het een bijzonder boeiende avond te worden en daar de inkomprijs 0 euro bedraagt, bent u woensdag zonder twijfel beter af in Hotel Avenue dan voor uw kachel brandende elektronica.

Meer informatie vind je via de onderstaande links.

Alvast tot dan!

HEAVEN HOTEL: BANDCAMP FACEBOOK WEBSITE
ANGELS DIE HARD: FACEBOOK
HET BOS: FACEBOOK WEBSITE

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More