Home Belgisch ABSYNTHE MINDED – Hell Hole (Universal).

ABSYNTHE MINDED – Hell Hole (Universal).

by Hans Verhoeven

We moeten daar eerlijk in durven zijn: Absynthe Minded is een ge-wel-di-ge groep en helaas weet iedereen dat. Daarom vraagt ook iedereen het aan hen: speel nog eens dat liedje, je weet wel, de tekst was van Hugo Claus, het gaat van ‘pom-pom-pom’… Envoi was dan ook een moordsingle, en het strekt Absynthe Minded tot eer dat ze die niet nog eens dunnetjes willen overdoen.

(c) : ABSYNTHE MINDED /Universal

Helaas is het met Belgische bandjes hetzelfde als in Mooi & Meedogenloos: dat gaat maar uit elkaar, gaat op een ander, komt weer bij elkaar en zo gaat het maar door. Eindeloos. Laat ons bidden dat Absynthe Minded bij ons blijft. Ze zitten er goed. Later dit jaar komt Riddle Of The Sphinx uit, Hell Hole is daarvan al de derde single. Een goeie single, krachtig en kort, hier en daar een beetje oosters, bezwerend; cobra’s pesten. Niet dat het iemand iets uitmaakt. “Speel nog eens dat liedje”, zullen ze zeggen. Men zou om dit moeten vragen.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More