Home LiveFoto's SOUND TRACK – Aarschot, De Klinker Club (08/10/2021)

SOUND TRACK – Aarschot, De Klinker Club (08/10/2021)

by Ronny Van Casteren

Dennis

Sinds vorig jaar maken Vincent Das, Laurens Vlaeyen en Yanis Lachiri onder de naam Dennis, naar eigen zeggen, een eigenzinnige mix van indie, punk en surfgrungepunk. Dennis begon net voor corona zijn weg te vinden naar de podia en het trio is momenteel een eerste ep aan het afwerken die op de wereld wordt losgelaten in het najaar van 2021. 

Drowning Not Waving

Dit viertal maakt ijzersterke indierock waarin we echo’s in horen van Buffalo Tom, The Posies en The Afghan Whigs. Drowning, not Waving heeft ondertussen al een debuut-ep, Bummer Summer op zak en we zijn er zeker van dat we nog veel van deze band zullen horen.

(Her)lees hier het interview met Drowning Not Waving

Eleven Woods

Eleven Woods bestaat uit zangeres Emily Vingerhoed, pianist en gitarist Arne Bauwens en gitarist Koen Van den Zegel. Samen maken ze verstilde indiefolk met een melancholische air. Eleven Woods kleedt de muziek aan met minimalistische riffs op gitaar en piano rond de weemoedige en zweverige zang van Emily Vingerhoed.

keun

keun, West-Vlaams voor konijn, brengt sfeervolle, knuffelbare lofi-folk. keun is een soloproject van Bert Aernouts, maar live wordt hij bijgestaan door Limburger Ward Bosmans (ook bekend als frontman bij Your Favourite House-Garden-Kitchen Orchestra) op Indisch harmonium, mandoline, mandola, bouzouki en zang en Ier Nicholas Cooper (ex-Ye Vagabonds e.a. toen hij nog in Ierland dwaalde) op (alt-)viool en zang.

(Her)lees hier het interview met keun.

Neptune Bloom

Neptune Bloom is een psychedelische indierockband rond Lili Daans en Rueben Van den Broeck. De band ontstond tijdens de coronaperiode via het VIBE-platform ‘muzikant zoekt muzikant’. Volgens Eppo Jansen, die de band tipte, is Neptune-Bloom de Beach House van het Hageland. Een groot compliment voor deze band !

(Her)lees hier het inteview met Neptune Bloom.

Symen

Symen brengt binnenkort zijn debuutep Tired uit. In De Klinker Club bracht Symen een akoestische set.

(Her)lees hier het interview met Symen

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More