Home LiveFoto's SOUND TRACK Brugge, Cactus Muziekcentrum (10/10/2021)

SOUND TRACK Brugge, Cactus Muziekcentrum (10/10/2021)

by Johan Vanparys

Het is zondagnamiddag, acht totaal verschillende acts staan op de affiche en staan klaar om zich helemaal te geven. De volgorde werd door loting op voorhand bepaald.

Nick Noel & The Red Rose Rogers
Deze band, met voor de gelegenheid acht leden, brengt americana en zal zeker gesmaakt worden door de fans van Calexico, Wilco en Israel Nash

(Her)lees hier het interview met Nick Noel & The Red Rose Rogers

Bobbi Lu

Bobbi Lu is een Engelse zangeres die nu in West-Vlaanderen woont. Ze maakt elektronische muziek met ambient invloeden. Artiesten als Grimes, Muse, Jeff Buckley, Radiohead zijn inspiratie voor haar muziek.

Lone Wolf

De Brugse singer-songwriter Sammy Maipauw speelt en zingt gevoelige indie liedjes en begeleidt zichzelf op basgitaar of ukelele.

Rooftop J

Ook rapper-songwriter Rooftop J komt uit Brugge. Hij is amper 23 jaar maar heeft nu al een hele resem songs met producer Yung Offender Beats. Hij noemt Mac Miller, J.Cole, Kanye West, Felly als zijn grootste invloeden.

(Her)lees hier het interview met Rooftop J

Jen

Jente Neels komt uit een muzikale Brugse familie. Ze is nu laatstejaars op de hogeschool PXL waar ze zang en ‘songwriting’ studeert. Sinds kort legt ze haar ziel bloot in haar eigen soloproject JEN. Haar songs zijn breekbaar, emotioneel en heel oprecht.

(Her)lees hier het interview met Jen.

Wayne Matthews

De jongeman is een hopeloze romanticus geïnspireerd door Dermot Kennedy, James Bay en Ed Sheeran.

Barno Koevoet & The Duijmschpijkers

Vijf ruwe punkbolsters uit de regio Brugge die verschroeiende hardcore songs produceren. Super explosief, vlijmscherp en vaak verrassend inventief, zo kun je hun werk het best omschrijven.

Tars

Deze singer-songwriter uit Wingene was reeds te zien in The Voice, op Festival Dranouter en Leffingeleuren.

(Her)lees hier het interview met Tars

We kunnen ons voorstellen dat het geen gemakkelijke taak is voor de jury om uit deze verscheidenheid aan genres en talenten een selectie te maken voor de grote finale.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More