Home Singles SWEATS – In The Club

SWEATS – In The Club

by Nel Mertens

“Every night I go into the club. I go clubbing in a club called Club.”
Was het maar waar…

“Daddies slapping ass in the motherfucking club. I slap then back and I do it rough, in the club”, gaat Sweats verder. En daarmee hebben we meteen weer door waar het om gaat voor Sweats, dat viertal dat zichzelf oestrogeengestookte beats – rechtstreeks uit je middenklassekelder – met een pittige saus van attitude en punk die gekrompen zijn in de heetste sappen.

Artwork © Kaat Schiltz

In The Club is de eerste single die Lotte Lauwers, Stien Bovijn, Aram Santy en Kaat Schiltz in een reeks van drie, verspreid over drie maanden, op de wereld zullen loslaten.

De snelle, ritmische spoken words vloeien samen met stuurs bliepende elektronica tot haakse ritmes, waartussen uitgesproken synthtonen breken. Terwijl ze plots met bitterzoete triphopzang zwoel durven verleiden, om even onverwachts weer te keren in het brekende electro-sfeertje.

Een track vol verrassingen, die daardoor ook om was voor we het beseften en verwarring zaait in ons muzikale brein! Contrast en attitude, altijd een goeie combi!

In The Club is digitaal verschenen. (Her)lees hier ook onze review van de singles Moist, Sluts, Pimped Up Car en hun debuutalbum.

Facebook Spotify Bandcamp

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More