Home Singles PESCH – I Wish I Was An Animal

PESCH – I Wish I Was An Animal

by Nel Mertens

In ieder mens schuilt iets dierlijks. In de leden van het EBM-trio Pesch – Sam Claeys, Geert ‘Chesko’ Vandekerkhof en Peter Slabbynck – schuilt meer dan dat: de fruitige wens om een dier te zijn. En nog meer, want die wens weten ze ook in een nieuw nummer klank te geven.

Art by © Machteld Callewaert

Het vermoeden dat één van de bandleden zich voorbereid op de volgende editie van The Masked Singer rijst, wanneer we de vidoclip bij I Wish I Was An Animal zien. Wie van de drie beestige heren hult zich in wolfshuid? Wat als het masker valt? Vol verwijzingen naar gelijkaardige muziekshows met of zonder draaiende juryzetels, rode en groene selectieknoppen wordt het vermoeden groter naar wie er onder het masker zit…

Het nummer zelf laat een sober instrumentale sound zweven rond de ironisch uitdagende spoken words, met stevig inslaande ritmes.

Luister en kijk ook de clip volledig uit om te ontdekken wie het grootste beest is van het EBM-trio Pesch!

I Wish I Was An Animal is digitaal verschenen.

(Her)lees hier ook onze review van Pesch’s singles What’s Wrong With People, Low Libido, No Handshake en hun maxi-single Melba.

Op 16/6 kan je PESCH live aan het werk zien in de Vort’n Vis in Ieper.

Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More