Home Singles PESCH – No Handshake

PESCH – No Handshake

by Nel Mertens

Geen handjes schudden en nog minder gekus. Wat hebben wij dat goed vol gehouden het voorbije jaar! En dàt zet Pesch zomaar even in de kijker met hun nieuwe single No Handshake. Dit aanstekelijke dansnummer is het laatste dat we te horen krijgen voor de 12” vinyl Melba verschijnt.

Na Let’s Invade America, What’s Wrong With People? en Low Libido, is No Handshake het vierde nummer dat we van het EBM-project van Sam Claeys (Red Zebra, Der Klinke), Geert Chesko Vandekerkhof (Der Klinke, Story Off, The Bollock Brothers, Hidden In Treetops, Mindfix) en Peter Slabbynck (Red Zebra) te horen krijgen. We kunnen dus even terugkijken en – misschien wel wat clichématig – concluderen dat 1 + 1 + 1 gelijk is aan drie, maar de som van de delen het geheel vaak overtreft. Dat kan je ook van dit drietal zeggen. De teksten van Peter, steevast gevuld met boodschappen, worden kracht bijgezet door Sam en Chesko. Mooi om te zien, dat geen van de drie de rol van frontman inneemt. Fijn om te horen hoe ze elk hun aandeel in de vocale sound opnemen, waarbij de stemmen versmelten met de synths en de beats, tot een erg typisch Belgisch geluid binnen de scene.

In afwachting van een live-optreden ontsmetten wij alvast nogmaals onze handen, vooraleer we je deze single doorgeven en je ze viraal laat gaan! “United in division!”

Hou je klaar voor de perzikkleurige maxi-single Melba die in april verschijnt!

Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More