Home Singles KLOOT PER W – Arbre A Filles (Jezus Factory Records)

KLOOT PER W – Arbre A Filles (Jezus Factory Records)

by Nel Mertens

Kloot Per W zal bij definitie wellicht steeds één van die enfants terribles van de Belpop wezen. En dat zet hij door in elk werk dat hij blijft uitgeven.

Zijn nieuwe single Arbre A Filles is tevens de titeltrack van het aankomende album, dat in 2022 verschijnt. Hij werd aangemoedigd door de kleine Franse radiohit met Nuits Blanches om via crowdfunding dat Franse album dat al een hele tijd in zijn hoofd zat op te nemen in de studio van Pascal Deweze. En daar passeerden ook bevriende artiesten als o.a. Jan Hautekiet, Mauro Pawlowski en Rudy Trouvé om een bijdrage te leveren.

“Si si, c’est sure.” Ook een Franse chansonnier schuilt in de heer Per W. En die chanson hult hij uiteraard in een eigen funky, psychedelisch eigenzinnig jasje. Kleurrijk zwoel, voorzien van de nodige uitdaging, met de backings en triggerende soundaccenten. En een bijhorend knappe videoclip door Kris J. Y. Verdonck.

Arbre A Filles is digitaal verschenen bij het label Jezus Factory Records. Het album verschijnt volgend jaar digitaal, op cassette, op cd en op lp.

Naast zijn muzikale hoge productiviteit, uit zijn onstuitbare creativiteit zich ook in andere kunstvormen, want ook zijn tentoonstelling – 100 schilderijen sterk – komt er aan. Volgens ons zouden die wel eens iets te maken kunnen hebben met vrouwenbillen en rode kant!?!

Facebook / Bandcamp

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More