Home ReviewsAlbum Reviews KLOOT PER W GROUP – Nuits Blanches (Jezus Factory/Cluster Park)

KLOOT PER W GROUP – Nuits Blanches (Jezus Factory/Cluster Park)

by Bootsie Butsenzeller

Die goeie ouwe eclectische Kloot, die zowel grillig punky, experimenteel of als chansonnier aan wonderbaarlijke verschijningen kan doen.

Met z’n groep kwam hij vorig jaar al tevoorschijn met de single Je T’ai Toujours Aimée geproducet door Pascal Deweze. Ook voor de nieuwe single Nuits Blanches zat die achter de knoppen. Die twee singles krijgen nu nog het gezelschap van een derde track Tout Abandonné geproducet door Mauro Pawlowksi waarmee Kloot in 2019 nog het fijne en helaas ondergewaardeerde album Outsider/Insider op ons losliet.

De drie tracks zijn nu gebundeld op een 10″ ep uitgebracht door Jezus Factory Records. Het geheel baadt in een Frans jaren 60 sfeertje waarbij Kloot zich dus ontpopt als een waardige Maurice Chevalier of Gainsbourg van dienst én het werkt! Om dat sfeertje kracht bij te zetten werd beroep gedaan op de Franse schrijfster/model Jehanne de Champvallon.

Kloot zou trouwens Kloot niet zijn als hij ons niet bij de kloten kan pakken en dus werden er voor de ep titeltrack zelfs twee clips ingeblikt. Een fraaie zwart/wit versie met dezelfde Jehanne de Champvallon als eyecandy en nog een versie met een mysterieuze zwemster.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More