Home Singles SCAFFOLDINGG – Mona Lisa

SCAFFOLDINGG – Mona Lisa

by Bart Verlent

De Leuvense zussen Fran en Jutta Winters zingen en spelen al heel hun jeugd samen en legden zich aanvankelijk toe op covers. Nu zijn dze aan een nieuw hoofdstuk toe. Ze trokken de studio in samen met Sam Pieter Janssens (And Then Came Fall, Dritwood, Clairval, SJ Hoffmann) om samen eigen songs in te blikken.

© Artwork: jona_pirard

Ondertussen is deze Mona Lisa de derde single van het duo. De stemmen smelten opnieuw wondermooi samen in dit akoestische nummer zonder veel overbodige franjes. Het liedje gaat over iemand die zich verstopt achter een glimlach, net zoals het meisje op het schilderij van Leonardo Da Vinci. Het nummer vertelt ook het verhaal van hoe het voor een buitenstaander soms lastig is om hoogte te krijgen van zo’n Mona Lisa en om iemands ware gelaat te ontdekken.

Mona Lisa is een klein, breekbaar nummer waarin de stemmen van Fran en Jutta weer stevig imponeren. Het deed ons wat denken aan de songs van First Aid Kit, maar dan nog puurder en intenser.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More