Home Belgisch IMAGINARY SISTER – I’m So Sweet

IMAGINARY SISTER – I’m So Sweet

by Felix Sandon

De beide leden van Imaginary Sister houden niet van opnamestudio’s. Liefst nemen ze hun muziek op waar ze ook ontstaat: in een oud appartement in de Antwerpse binnenstad, zittend op krakende planken, tussen stapels met stof bedekte boeken, platen en planten. I’m So Sweet is hun derde single, na White Socks en Exceptionally Pretty, en hun beste tot nu toe.

© Ramy Moharam Fouad

Dat komt omdat de melodie van het nummer perfect in elkaar zit en je meteen bij je nekvel grijpt. Meer dan de akoestische snaren van Vik Hardy en de sirenenzang van Kathy Vanhout hebben ze daar niet voor nodig. En dan is er nog die tekst. De vorige singles van het duo klonken als een film noir van drie minuten, en hier doen ze het weer. Luister maar hoe femme fatale Kathy fluistert “I am so sweet / or at least I can make you believe so.” Die doe-het-zelfaanpak maakt dat ze van nog dichterbij lijkt te komen wanneer ze verzucht “Pour yourself some coffee / give me a deep throat kiss.”

Je weet dat ze je in de afgrond zal meesleuren, en toch blijven we elke keer uitkijken naar muziek van dit unieke duo.

FACEBOOK / INSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More