Home Singles HET KRUIM – Hittegolf (heatwave/canicule)

HET KRUIM – Hittegolf (heatwave/canicule)

by Nel Mertens

De kruim de la kruim ?!! Het Kruim is alvast het nieuwste project Gerry Vergult (Zool/Aroma Di Amore) waarmee hij easy listening sounds vol sfeer loslaat op de luisteraar. Na de exotisch klinkende Voorbode en Zet Uw Vink in retro lounge sfeer, krijgen we nummer drie te horen.

Nummers die allemaal zouden passen in zomer- en loungebars trouwens. En dat geldt nog meer voor deze derde single, Hittegolf. En dan vooral als de zon ondergaat, het volume iets hoger gezet wordt en de broeierige warmte omgezet wordt in danszweet, want Hittegolf is een verschroeiende danstrack. Met funky beats, filmische, Santana-klinkende gitaarlijnen en kruidige elektronische elementen. Pittig en zwoel!

Hoewel het een uptempo funky feestnummer is, toont de bijhorende clip ook de negatieve kant van broeierige hitte, met klimaatopwarming, uitdroging, bosbranden… Maar qua sound mag dit kruim alvast op ons dagelijks brood liggen!

Het debuutalbum van Het Kruim Serieel, verschijnt binnenkort.

Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More