Home Singles HET KRUIM – Voorbode (Eigen Beheer)

HET KRUIM – Voorbode (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

Het Kruim is een nieuwe band die naar eigen zeggen grossiert in knapperige, instrumentale easy tunes. Veel informatie hebben we niet over deze band enkel dat Gerry Vergult (Aroma Di Amore, Zool) er deel van uitmaakt. Sommigen zouden hun muziek lounge noemen, maar het zijn vooral tracks die niet zouden misstaan als begin- of eindtune voor de meest uiteenlopende programma’s. Ze kunnen ook dienen als muzikale achtergrond bij toekomstige zomerbars of cocktailparty’s.

© Het Kruim

Het Kruim brengt dit jaar een album uit waar Voorbode de toepasselijk voorbode uit is. We kunnen je er maar beter voor waarschuwen dat dit een erg aanstekelijke track is. Na één keer luisteren staat het nummer al meteen op repeat op onze redactie.

Voorbode is de perfecte cocktail soundtrack. Het nummer heeft een relax ritme met een licht Oosters getinte gitaar die de perfecte sfeer creëert. Het nummer krijgt ook een jazzy tintje door de vibrafoon.

Nog even en de lente begint maar als we Voorbode beluisteren, voelen we die warme zonnestralen al opkomen.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More