Home Singles GERT KLEINPUNK – De Zomer Van De Vrijheid

GERT KLEINPUNK – De Zomer Van De Vrijheid

by Nel Mertens

“Je moet wel reserveren en er is nooit plaats genoeg.” Met zijn woorden vat Gert Kleinpunk de voorbije lockdownperiode en de heropstart van onze sociale wereld gevat samen.

Met ironie, maar maatschappijkritisch vanuit vele verschillende standpunten, bezingt hij het ‘kleine geluksgevoelke’ dat we ons wellicht toch allemaal wel in enige mate voelen met de heropening van de horeca, bands die we weer op het podium kunnen zien en pintjes recht van het vat. Zonder de om de hoek loerende virusvarianten te vergeten, uiteraard. De Zomer Van De Vrijheid. Is het zover? Een vrolijk nummer is het in elk geval, waarin ook de gejaagdheid van de ongerustheid die blijft sluimeren, hoorbaar is in het stevigere gitaargeluid, naast het jolige getokkel.

De Zomer Van De Vrijheid is digitaal verschenen.

(Her)lees hier ook ons review van de singles Blijven Lachen en Politie=Pollutie, Morgen Gaat Het Beter en In Slaap Gevallen.

Website Facebook YouTube

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More