Home Singles GERT KLEINPUNK – In Slaap Gevallen

GERT KLEINPUNK – In Slaap Gevallen

by Nel Mertens

Ondanks alles was 2020 toch een productief muzikaal jaar voor Gert Kleinpunk. In februari bracht hij met zijn muzikanten de ep Het Lijkt Wel Vrede uit, ze deden een druk gevulde halve tour in maart, brachten een split-ep met de Nederlandse punkband Waardeloos uit, namen drie nummers op in de Leuvense stadsschouwburg voor het online Wereldfeest 2020 en  brachten zes nieuwe nummers uit.

Gert (gitaar, tekst, zang), Erik (bas, backings), Yorick (cajon, backings) en Ezra (banjo, backings) doen er nog een nummer bovenop met In Slaap Gevallen. “The people don’t know their power”, lezen we op Gerts Facebook profiel. Met de cajon die zorgt voor een opgewekt wereldfolkgeluid, horen we de vraag of we niet vergeten zijn hoe we moeten leven? De mens werd de consumerende slaaf van de prestatiemaatschappij, iedereen zeurt erover, maar is te mak om zich te verzetten.

Een uptempo kleinpunkrazernijtje vol humor, pit en woorden die je niet alleen kan horen, maar waar je ook écht kan naar luisteren.

De Hype Studio heeft Gert Kleinpunk alvast ook voor februari 2021 geboekt, dus hij houdt de productiviteit hoog!
(Her)lees hier ook ons review van de singles Blijven Lachen en Politie=Pollutie.

Website / Facebook / YouTube

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More