Home Grensverleggers Uitheems Geduister #139

Uitheems Geduister #139

by Nel Mertens
Artwork door Wesley Dewanckel
Facebook / Instagram

Herwonnen vrijheiden lonken en de troebele nevel trekt stilaan weg. De schoonheid van de duisternis weerspiegelt zich amper nog slechts in het Uitheems Geduister met nieuws van Nick Cave & Warren Ellis, Sis Felix, Ramchat, New Haunts, The Awakening, Khandra, Hybrid en Bijou Noir.

NICK CAVE & WARREN ELLIS
We openen dit Uitheems Geduister met wat wellicht het beste lockdownalbum ooit zal zijn, want Nick Cave en Warren Ellis brachten hun album Carnage uit. Een album dat het duo gedurende enkele weken van de lockdown schreef. Hoewel Warren Ellis al jaren lid is van Cave’s Bad Seeds, is het de eerste keer dat ze een volledig album als duo opnamen.
Op dit ogenblik is Carnage digitaal beschikbaar, maar vanaf 18/6 ook op cd en vinyl te verkrijgen. Voorbestellen kan reeds.

Om de fysieke release in de spotlights te zetten, kan je een speciale streaming conversatie met de twee Bad Seeds-heren volgen op 18/6. Ze zullen daarbij de kans grijpen om de vragen van de fans over het nieuwe album te beantwoorden. Vragen kan je insturen tot en met 5/6 via de Instagram- of Facebookpagina van Nick Cave.

Facebook / Instagram

<