Home Singles MIA LENA – Playin (Eigen Beheer)

MIA LENA – Playin (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

In 2016 debuteerde Mia Lena met de speelse pop singles I Don’t Need You en Pick Me Up. Het jaar daarop bracht de Brusselse zangeres nog de singles Dancing On My Own en Bring Me Down uit. Daarna werd het even stil rond Lena maar sinds dit jaar is ze terug met nieuw werk en een nieuw geluid. De nieuwe richting die ze uitgaat is geïnspireerd door hiphop en r&b. Dit jaar bracht ze al twee nummers Come & Go en Digiluv uit en daarmee kregen we al een idee van het pad dat Mia Lena vanaf nu wilt volgen.

© Mia Lena

Haar derde single Playing, gaat over een jong meisje dat getekend wordt door ongezonde relaties. Nu is ze klaar om zichzelf los te maken van haar verleden en zich te laten gelden als jonge vrouw.

Deze nieuwe track van Mia Lena klinkt heel overtuigend. Ze mixt een toegankelijk pop geluid met r&b invloeden en dat werkt heel goed op deze donkere song. Het zou ons niet verbazen dat de songs van deze Brusselse zangeres zullen aanslaan tot ver over de landgrenzen.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More