Home LiveFoto's RETRO BELGICA & friends Oedelem,Club 54 (09/04/2023)

RETRO BELGICA & friends Oedelem,Club 54 (09/04/2023)

by Ann Cnockaert

Op Paaszondag trokken we naar Club 54 om ons te laten onderdompelen in de retro classics van weleer. Eeuwen geleden dat we nog eens in een echte dancing waren, dat alleen riep al heel herinneringen op.

Dj Tommy mocht het feestje aftrappen. De sfeer was gemoedelijk en hier en daar begon het publiek al wat te bewegen op de zalige beats.

dj Tommy

Steve W die ook kennen van TOPretroarena vervolgde de set. Steve W bracht een energieke vibe en kreeg de menigte aan het dansen . Het feest kwam nu echt op gang!

Steve W

Retro Belgica had ook Sven Lanvin, destijds resident dj in de Zillion, uitgenodigd. Sven is ook gekend de legendarische Club System compilaties. Sven is nog steeds een graag geziene gast op talloze festivals, waaronder Tomorrowland. De set bestond uit een eclectische mix van retro klassiekers, pop- en rocknummers en technobeats die vooral door het jongere publiek werden gesmaakt.

Sven Lanvin

En toen was het eindelijk zover, het langverwachte moment waar we allemaal op hadden gewacht, brak aan. Koen van Retro Belgica stapte in de dj-booth en trakteerde ons op een geweldige mix van de beste retroklassiekers.

Koen – Retro Belgica

Dj Looney Tune, bekend uit de jaren 90, draaide natuurlijk zijn grootste hits voor ons en zette de dansvloer in vuur en vlam met zijn energieke beats. We werden getrakteerd op iets donkerdere houseplaten en waren onder de indruk van dj Looney Tune’s vloeiende mixingskills.

Het feest ging door tot in de late uurtjes en degenen die volhielden werden beloond met een verbluffende set van Pascal Lacroixx, die de dansvloer bleef betoveren met zijn indrukwekkende draaikunsten.

Sven Lanvin, Peter Bellaert & Pascal Lacroixx

Het feestje was live te horen op Radio TRL via FM en DAB, van middernacht tot 4 uur in de ochtend.

Wat ons vooral bij zal blijven van deze avond is de gezellige sfeer in Club 54 en natuurlijk de nostalgische retro classics waarop we vroeger urenlang hebben gedanst.

De eerste party van het Retro Belgica label was een groot succes en zorgde voor een knallende avond vol muzikaal genot.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More