Home Singles BRVT – Bad Habit

BRVT – Bad Habit

by Bart Verlent

Het Belgisch-Brits electrotrio BRVT bestaat al sinds 2020 maar heeft in drie jaar nog maar vier singles uitgebracht. Blijkbaar nemen Arianna D’Amato, Tim de Fontaine en Mathieu Grillo hun tijd om een ijzersterke song af te leveren. Het trio steekt niet alleen veel tijd in de song maar ook in de productie zodat het altijd heel straffe composities zijn.

© BRVT

Voor de vijfde BRVT-single Bad Habit tapt de band uit een ander vaatje dan we gewoon zijn. Normaal levert dit trio songs af die gebouwd zijn op een dromerige triphop-vibe maar bij dit nummer hebben ze zich meer op de dansvloer gebaseerd. Het dromerige aspect is nog steeds aanwezig maar het klinkt meer dansbaar en Arianna zingt met haar fluwelen stem ook meer warme soul.

Het gaat BRVT goed af om een nieuwe insteek in hun muziek te steken zonder hun eigen sound te verloochenen. Van ons mag dit trio nog meer met zo’n frisse nieuwe invloeden experimenteren als dat altijd leidt tot zo’n geweldig nummer.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More