Home Belgisch CLOUDY-OH Scorpio Sessions (15/03/2022)

CLOUDY-OH Scorpio Sessions (15/03/2022)

by Felix Sandon

De passant van deze week in de Scorpio Sessions op Radio Scorpio mag dan wel Cloudy-Oh heten, hun muziek klinkt eerder zonnig dan bewolkt. Twee stemmen en evenveel gitaren kneden een zomers liedje dat voldoende zorgvuldig in elkaar is gestoken om niet te ontaarden in een niemendalletje. Ze deinzen er zelfs niet voor terug om een onbezorgd “sha-la-la-la-la-la” in te zetten, alsof het gewoon 1967 is en Van Morrison een blakend jonge troubadour.

Een van onze collega’s wist ons dan ook te melden dat frontman Claudio een verleden heeft bij The Van Jets, Team William en Intergalactic Lovers en dat ook zijn meegetroonde gitarist al zijn sporen verdiende in de vaderlandse muziekwereld. Die ervaring en wereldwijsheid hoor je meteen, ook in tweede inzending Sleep. Het leunt wel heel dicht aan bij On To Me, maar dat vergeef je Cloudy-Oh omwille van de welgemeende warmte die ze hier door de studio laten waaien.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More