Home Singles CLOUDY-OH – On To Me

CLOUDY-OH – On To Me

by Bart Verlent

Floris De Decker maakte in het verleden deel uit van The Van Jets en Team William, tegenwoordig staat hij op het podium bij Intergalatic Lovers en heeft hij zijn eigen band. Onder zijn muzikale alter ego Claudio schreef De Decker nummers die hij brengt met zijn band Cloudy-Oh. Claudio neemt de zang en gitaar voor zijn rekening terwijl hij wordt bijgestaan door Mauro Bentein (Vito, Läguna) op gitaar, Nils Tijtgat (Protection Patrol Pinkerton, Team William) op bas en Dennis Mahieu (Rhinos Are People Too) op drums.

Cloudy-Oh maakt naar eigen zeggen “escapistische space-pop”.

Deze On To Me is een zorgeloze zomersingle die de herfstdagen zeker zal opwarmen. Begeleid door een vrolijke, spacey gitaar zingt Claudio zijn tekst alsof hij ergens op een strand ligt te genieten van de zon. Op deze single is er echt een wolkje aan de lucht.

On To Me klinkt vrij aanstekelijk en na één beluistering krijgen we niet genoeg van Cloudy-Oh. Van ons mag die tweede single er vlug komen.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More