Home Lijstjes HET BESTE VAN 2020: Enzo Kreft

HET BESTE VAN 2020: Enzo Kreft

by Nel Mertens

Wat 2021 ons zal brengen is onzeker, hoewel een nieuw album van Enzo Kreft wel vast in de planning staat, want daaruit kregen we dit jaar de singles Breathtaking Beast en It’s Going On And On al als voorsmaakjes te horen. De Mechelse underground electro-artiest met jaren ervaring, weet nog steeds rakende tracks in een donker ritmische sfeer te brengen en schetst hier hoe hij in 2020 op muzikaal vlak geraakt werd.

Beste Belgische album
Een Belgisch album dat ik super vind is Wilma van STRUGGLER, ze verdienen de titel van me!

Beste internationale album
Internationaal… ik vrees dat ik te weinig geluisterd heb dit jaar, omdat ik heel intensief bezig ben geweest aan het eigen nieuwe album. En laat het nu net zo zijn dat ik in periodes waarin ik aan eigen nummers werk, heel bewust weinig luister naar andere muziek om niet teveel “directe interferentie” in mijn hoofd toe te laten… ik heb dus nog heel wat in te halen (lacht)!

Welke band/ artiest wil je in 2021 graag live zien?
Een artiest die ik nog eens live wil zien… GARY NUMAN, ook al heb ik hem al enkele malen gezien. Maar ik vind zijn shows altijd een feest, ook visueel. Bovendien durft hij zichzelf te vernieuwen en dat verdient alle respect! Het zou fijn zijn hem even te ontmoeten op Sinner’s Day. Ik heb het geluk daar op te treden dezelfde dag dat hij er op het podium staat. Ook naar LAIBACH kijk ik uit!

Facebook / Website

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More