Home Concerttip THE HORSE HEAD BED Lier, Galerij Artisjok (12/03/2022)

THE HORSE HEAD BED Lier, Galerij Artisjok (12/03/2022)

by Jos Buersens

Elko Blijweert, Rudy Trouvé en Eric Thielemans vormen samen de experimentele jazz-combo The Horse Head Bed. Het trio heeft ondertussen al drie releases op hun naam en we hopen van harte dat er nog zullen volgen. Nu, aangezien elk optreden van The Horse Head Bed best wel kan rekenen op het improvisatietalent van de drie heren is er in die zin bij elke performance wel wat nieuw materiaal te bespeuren. De groep zo veel mogelijk zien, is dan ook de boodschap.

Zo zakken de drie heren op 12 maart af naar Galerij Artisjok in Lier voor een improvisatiesessie. En alsof dat niet genoeg is, vindt er dan, niet geheel toevallig, ook een nieuwe expositie plaats die volledig draait rond het creatieve brein van de familie Trouvé. Wat een magisch toeval!

Rudy, Alfred, Sonia, Sigrid, Françoise en Greet Trouvé zullen allen hun creatieve hersenspinsels tentoonstellen voor het publiek in de groepsexpositie The Family Affair. Redenen genoeg om eens naar Lier af te zakken dus!

De expositie The Family Affair duurt van 12/03 tot en met 30/04 en is steeds van donderdag tot en met zondag te bezoeken van 14.00 uur tot 18.00 uur.

Het optreden van The Horse Head Bed staat gepland op de vernissage van 12/03 en zal starten omstreeks 14.00 uur.

Dit mag je absoluut niet missen! Neem het van ons aan!

Alvast tot dan!

GALERIJ ARTISJOK: FACEBOOK
THE HORSE HEAD BED: FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More