Home Concerttip Concerttip: Zanzibal (20 mei, Lille)

Concerttip: Zanzibal (20 mei, Lille)

by Jos Buersens

Afgelopen zondag passeerde Queen B voor het eerst in zeven jaar nog eens langs ons kleine land. Een uitzinnige menigte van pakweg 50 000 fans diende zich dan ook met veel gretigheid aan het Koning Boudewijnstadion aan teneinde de superster aan het werk te zien. Helaas voor heel wat fans van het eerste uur waren zij genoodzaakt één of meerdere nieren op de zwarte markt te gelde te maken om voldoende fondsen te verzamelen voor een ticket.

Als we de recente media mogen geloven, was de passage bijzonder indrukwekkend en werd er, daags nadien, in een overvolle dialysezaal dan ook nog druk nagepraat over het muzikale event van het jaar.

Gelukkig is er ook nog goed nieuws voor zij die zich, met alle graagte van de wereld, van één of meerdere nieren afhandig lieten maken, en dat is meer specifiek het gratis festival Zanzibal in het Kempische Lille.

Dit jaar wist de organisatie van het festival een bijzonder sterke line-up samen te stellen met heel wat lokaal en interlokaal talent. Zo mag onder meer: muzikant, producer en FONS labelbaas Niels Hendrix dit jaar met zijn De Belevenissen aantreden. Ook Alpacas Collective dat vorig jaar hun ijzersterke debuut Seven Wisdoms Of Plutonia lanceerde, maakt met hun rijke fusionsound deel van de ijzersterke 2023 editie. Verder mogen ook Lip Service, Ikigai, Braindead, D And The MP’S en Hannekesnest dit jaar het beste van zichzelf geven op dit gemoedelijke Kempische festival waar wij al jaren kind aan huis zijn.

Dat er aanstaande zaterdag een schone deerne vanuit de lucht zal neerdalen op een diamanten paard durven we te betwijfelen hoewel we het neerdalen van een houten paard of de occasionele passage van een latex paardenhoofd absoluut niet uitsluiten.

Ongetwijfeld voer voor gesprek wanneer ze aanstaande maandag in het ziekenhuis al die heerlijke streekbiertjes opnieuw uit je bloed filteren.  

Alvast tot zaterdag!

Meer informatie over Zanzibal kan je terugvinden op de bovenstaande flyer en via de onderstaande links.

ZANZIBAL: FACEBOOK EVENEMENTFACEBOOK GROEP

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More