Home Singles AURE – The Line (Mayway Records)

AURE – The Line (Mayway Records)

by Ann Cnockaert

Stap binnen in de betoverende wereld van Aure, een getalenteerde singer-songwriter uit Parijs, wiens tijdloze klasse je onmiddellijk zal grijpen. Met haar debuutsingle The Line laat Aure haar muzikale talent schitteren en neemt ze je mee op een bijzondere reis.

© Anaïs Ramos

Hoewel Aure een achtergrond heeft als architecte, is muziek altijd een essentiële vorm van expressie voor haar geweest. Haar passie voor muziek bloeide op tijdens haar jaren in Mexico, waar ze haar eerste stappen zette als muzikante en begon met het schrijven van composities.

Met haar debuutsingle The Line nodigt Aure je uit om de gebaande paden te verlaten en nieuwe wegen te verkennen, omdat het leven zelden rechtlijnig verloopt. Ze omarmt de filosofie dat “het leven geen rechte lijn is, en dat is prima” en deze zin vormt het muzikale mantra dat het nummer naar ongekende hoogten stuwt.

Met haar diepe, donkere en melancholische stem roept Aure onvermijdelijk associaties op met de legendarische Nico. Aure zingt over twijfels en de liefde die geconfronteerd wordt met de tand des tijds, en dit alles met spaarzame en directe teksten. Haar muziek raakt diep, spreekt rechtstreeks tot het hart en nodigt luisteraars uit om mee te gaan op een hypnotiserende reis.

Aure maakt met haar debuutsingle The Line een verpletterende indruk die onmogelijk onopgemerkt kan blijven.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More