Home Concerttip CONCERTTIP: Rapidman Geel, CC De Werft (18/01/2023)

CONCERTTIP: Rapidman Geel, CC De Werft (18/01/2023)

by Jos Buersens

Het is nog maar een dikke week geleden toen we voor het laatst in CC De Werft te Geel passeerden naar aanleiding van het schitterende Hans Mullens Nodigt Uit of alweer dient zich een nieuwe muzikale opportuniteit aan om naar het Geelse af te zakken. Dit keer wist het cultureel centrum namelijk de experimentele jazzband Rapidman te strikken en dat is iets dat we maar al te graag extra in de kijker zetten.

Baslijnen die zo van een Meshuggah-plaat hadden kunnen komen, blazers waar zelfs Kamasi Washington fan van zou zijn, elektronica en bovenal een hele hoop jazz is wat je kan terugvinden op de gelijknamige plaat van Rapidman die dit jaar uitkwam en die we hier van de nodige woorden voorzagen.

De muzikanten van het kwintet verdienden eerder hun strepen al bij bands als Flat Earth Society, Arno, Nordmann, Arsenal, … en nog een hele resem andere bands en projecten. Qua kwaliteitscontrole kan dat alvast tellen maar geloof ons gerust als we zeggen dat dit een show is die je niet mag missen. Met een inkomprijs van amper tien euro zou het bovendien reinste waanzin zijn van jou kant om deze avond aan je voorbij te laten gaan.

Lees de recensie van hun plaat Rapidman, beluister de bijgevoegde video’s maar laat je bovenal ook live overtuigen van het kunnen van deze jonge honden en schaf je via de onderstaande link een ticket aan. Wij zien je alvast op 18 januari in CC De Werft.

RAPIDMAN: FACEBOOKWEBSITE
CC DE WERFT: FACEBOOK TICKETS

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More