Home Concerttip CONCERTTIP: DINO AND THE CHICKS Antwerpen, Djingel Djangel (28/04/2023)

CONCERTTIP: DINO AND THE CHICKS Antwerpen, Djingel Djangel (28/04/2023)

by Jos Buersens

Een tijdje geleden waren we te gast bij het Antwerpse Djingel Djangel om poolshoogte te nemen van hun reilen en zeilen. De Antwerpse platenzaak annex concerthal annex café gaf in dit interview aan dat er nog heel wat mooie dingen op til stonden in de toekomst. En zoveel blijkt ook uit de rijk gevulde concertkalender.

Wij lichten voor jou graag het concert van Dino And The Chicks uit, die op 28 april hun nieuwste plaat Still Live komen voorstellen. En die we hier reeds van de nodige lovende woorden voorzagen.

De band bestaat uit de dino’s Rudy Trouvé en Stef Kamil Carlens en de twee chicks Elko Blijweert en Jeroen Stevens. Wat ze auditief brengen, noemen ze zelf: “The new sensation in post garage feel bad party music”, als dat al enige verduidelijking kan brengen.

Wij waren erbij in oktober 2020 toen de band in Het Bos te Antwerpen hun eerste plaat The Hoboken E.P. voorstelde. De setting was bijna even surrealistisch als de witte maskers waarmee de band het podium betraden. Anderhalve meter uit elkaar zitten in kleine groepjes, elke aanwezig gehuld in een mondmasker en geen drank te bespeuren. Het was een unieke ervaring, deels door de setting maar vooral door het heerlijke concert dat de band neerzette. Wij zijn dan ook bijzonder blij dat we voor de voorstelling van deze nieuwe plaat de band rechtstaand aan het werk kunnen zien, ontdaan van mondmasker en met een frisse pint in de hand.

Wij zien jullie graag dan!

Hieronder hebben we je alvast van de nodige links voorzien om zowel Dino And The Chicks als Djingel Djangel op de voet te volgen. Neem ook zeker eens een kijkje in de rijk gevulde concertagenda van Djingel Djangel want er staan nog heel wat andere parels in die je zeker niet wil missen.

HEAVEN HOTEL PRESENTS: FACEBOOK BANDCAMP WEBSITE
DJINGEL DJANGEL: FACEBOOK WEBSITE TICKETS DINO AND THE CHICKS

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More