Home Singles ZONEN MET VADERS – Kou Van Jou

ZONEN MET VADERS – Kou Van Jou

by Nel Mertens

Esthetisch filosofisch brengen Niels van H, Jeroen Boone, Ingrid Van den Bossche, Jeroen Bot, Toon Westra, Koen Degand, Tom Willox en David Decraene opnieuw (h)eerlijke ondergrondpop, want na hun album Ogen Voor Een Andere Blik (janauri 2020) heeft het collectief nieuw werk klaar.

De muzikale ondergrondskunstenaars Zonen met Vaders voerden omwille van Valentijnsredenen een naamsverandering in en werd tijdelijk Zo(e)nen Met Vaders. Liefde voor alles en iedereen. Elke blijk van liefde is fijn… Hun aankomende ep zal dan ook Liefde! heten. Op Valentijn lieten ze met Kou Van Jou een eerste nummer klinken.

“Ik hou van jou is niet hetzelfde als kou van jou, maar soms klinkt het wel net zo. Een man zoekt in alle seizoenen een weg naar De Ander”, voegt de band eraan toe. Die weg is bezaaid met natuurlijk klinkend percussiewerk, zacht toegefluisterde mooie woorden en speels getikkel, getokkel. Het lief van zanger Jeroen Boone, leende haar stem en ziel uit om dit dromerige popnummer te voorzien van een adembenemende tweede zanglijn.

Onlangs maakte Zonen met Vaders ook 100 hartjes uit rode klei, rodebietenpoeder en bijenbloemenzaad. Fans konden voor Valentijn dit gratis geschenk laten bezorgen aan zichzelf of één of meerdere dierbaren (oude getrouwen en wildvreemden naast elkaar, heerlijk) om daaruit de liefde te laten groeien. Schoon, want zo werd een van de koudste dagen van het jaar een heel stuk warmer!

(Her)lees hier onze review over Ogen Voor Een Andere Blik of geef ‘Zonen Met Vaders’ in als zoekterm op onze site, om nog meer over deze bijzondere band te ontdekken.

Facebook / Website / Streaminplatforms

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More