Home Belgisch YUNE – Toi Et Moi (Buzzard)

YUNE – Toi Et Moi (Buzzard)

by Filip Verbeeck

Volgens ons wordt 2023 het jaar van YUNE. Er is een nieuwe single die Ilse Melis heeft geschreven samen met Michel Serneels en een beurs van Sabam For Culture. Het is haar eerste eigen, Franstalige nummer. Waarom Frans? Het is echt haar ding en het klopt.

Het nummer Toi et Moi gaat over de moeder/zoon relatie in verschillende fasen van zijn leven. Van een 5-jarige die bang is voor monsters en onweer, een 11-jarige die opkijkt naar zijn mama, de puber wiens hormonen zijn humeur bepalen tot de twintiger die het huis verlaat om op eigen benen te staan. In het nummer bezingt de moeder dat haar zoon altijd een deel van haar zal zijn en dat hij steeds op haar onvoorwaardelijke steun kan (blijven) rekenen.

De sax wordt ingespeeld door Luc Wielockx (zoals altijd) en de piano door Steven Jacobs. De productie van Michel Bazzoni is wederom top en Ilse zingt fantastisch. Een heel mooi nummer met veel potentieel.

Naar goede gewoonte is de videoclip wederom een pareltje. YUNE staat steeds garant voor kwaliteitsvolle en professionele video’s. Haar handelsmerk blijft een Franstalig nummer en een video waarin een bepaald dansgenre centraal staat. InToi et Moi is dat klassiek ballet. De dansers in de clip komen van de Balletschool An Van den Broeck uit Gent.

FacebookWebsite

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More