Home Singles YERRA YERRA – Leftout

YERRA YERRA – Leftout

by Nel Mertens

Yerra Yerra! Het klinkt als een oppeppende yell en dat is het zeker! Eentje die in drievoud vanuit Limburg komt. Yerra Yerra laat – na de release van hun sterke debuutalbum – opnieuw van zich horen.

Robby Mangelschots (drums), Evert Nicolai (gitaar) en Inge Henrotay (zang) werden met Yerra Yerra opgepikt door Radio Willy en hebben de eer om de hele maand september als De Belofte van de maand te schitteren. Als je begint bij Willy, dan volgt de rest van de wereld! Daar zijn we van overtuigd als het over deze eigenzinnige band gaat.

Een strakke sound krijgen we te horen in Leftout, een single van op hun debuutplaat Yerra Yerra’. De atypische, eclectisch wilde zang van Inge Henrotay is opwindend straf en dat ‘pakt’ door de stevige gitaarsound en catchy ritmes. Een hoog rockgehalte, maar toch geen clichés voor deze band, geen vakje waar je hen in kan proppen, want ze springen er wellicht zo meteen weer uit!

Live kan je hen bezig zien op 26/9 in Het Depot in Leuven. Een aanrader!

Spotify / Youtube / Instagram / Facebook 

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More