Home Belgisch VINCI – Appel (Eigen Beheer)

VINCI – Appel (Eigen Beheer)

by Pieter Walcarius

Hip hop hooray in Leuven, wat een scene hebben ze daar toch! Artiesten al Dyce, Tevin.MK, Don Lario beheersen daar de hiphop cultuurflow. Smijt daar Vinci bij en het kan niet meer stuk. Dat het hard gaat voor deze jonge hiphopper is een understatement, vorig jaar bekoorde hij menig mens met de ep Baksteen. Productieve kerel die ondertussen dit jaar al zijn tweede single uitbrengt na Forbidden Fruit. Dat fruit de nodige inspiratie brengt blijkt uit Appel.

© Dyce

Als we de appel in schijfjes snijden dan spreken we hier van een juicy nummer. De leuke, steeds terugkerende gitaarriedel die afgewisseld wordt met een sappige hiphopbeat zorgt voor het solide en dragende in het nummer. Vermengd met de zoetzure teksten en vocals maakt dat dit wel een single is die er terug best mag wezen. Meer dan hoopgevend voor het album dat er zal komen op drie april. Hoe de plaat zal heten? Marmer natuurlijk.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More