Home Belgisch Breng jouw favoriete Belgische artiest op de radio!

Breng jouw favoriete Belgische artiest op de radio!

by Didier Becu

De coronacrisis zorgt voor zware problemen in allerlei sectoren. Niemand die gespaard blijft van de ellende, en ook de artiesten niet. Heel wat van hun moesten toezien hoe shows noodzakelijk werden uitgesteld. Harde tijden, ook voor hen dus.

Om hen een hart onder de riem te steken en te blijven steunen, blijven we op de site over hen berichten en geven we ze ook een noodzakelijk forum. Onlangs werd de site uitgebreid met een interactieve Facebookgroep Belgian Music Addicts waarop iedereen het voluit over Belgische muziek heeft inclusief een eigen Spotify- en YouTube-kanaal.

Ook Willy, de digitale radiozender van DPG media (Q-music, Joe, VTM, HLN, …), trekt de kaart van de Belgische muziek. Voor de Belgische artiesten én alle fervente concertgangers die nu thuis zitten, staat Willy op woensdag 1 april in het teken van Belgian Music Matters. Jij kan dus zelf een Belgische artiest steunen door een nummer aan te vragen. Steun je favoriete artiesten en vraag een nummer van hun aan op de radio. Dat kun je via deze link doen!

WILLY radio

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More