Home Singles ODEUM – I Did Not Write This Song For You (Eigen Beheer)

ODEUM – I Did Not Write This Song For You (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

Thars Brisaert en Tijl Lenaerts zijn twee 19-jarige gasten uit Halle die onder de naam Odeum aanstekelijke, dansbare pop maken. Voor hun live-optredens brengt het duo een vierkoppige liveband mee, zo waren ze onlangs nog te zien op de voorrondes van Humo’s Rock Rally in de Nosta in Opwijk.

(c) Alex Vanhee

Odeum heeft al drie vrolijke singles uitgebracht en vandaag krijgen we nummer vier. Voor I Did Not Write That Song For You heeft het duo gekozen voor een speelse aanpak die we zowel horen in de melodie als in de tekst. In deze song willen ze vanalles zeggen tegen een persoon zonder dat het over hem of haar gaat… Blijkbaar is het leven niet altijd eenvoudig voor tieners.

Het nummer bouwt rustig op met een akoestische gitaar en de vlotte zang van Brisaert. Na de rustige intro vallen de beats en synths in en krijgen we een lekkere, zomers popsong. Op zich is er niks echt opmerkelijks of bijster origineels aan I Did Not Write This Song For You, toch zou het nummer zeker niet misstaan tussen de popsongs die nu in de hitlijsten staan.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More