Home Singles PESCH – Let’s Invade America

PESCH – Let’s Invade America

by Nel Mertens

Electronic Body Music van eigen bodem, want dat klinkt goed! Drie heren die op muzikaal vlak al heel wat op hun kerfstok hebben, verenigden zich in een nieuw, sappig project. PESCH is niemand minder dan PEter Slabbynck (Red Zebra), Sam Claeys (o.a. Red Zebra en Der Klinke) en CHesko a.k.a. Geert Vandekerkhof (Der Klinke, Story Off, Hidden In Treetops, Mindfix).

© Ghilain Vermeersch

Met al hun ervaring en The Neon Judgement en Front 242 in hun muzikale geheugen geënt, mag hun eerste track er wezen. Ze doen het, zoals verwacht, met een vleugje maatschappijkritische humor. Op de dag van de Amerikaanse presidentsverkiezingen laten ze Let’s Invade America op de wereld los. Dat hadden ze daar wellicht niet zien aankomen…

Stevige, donkerdreigende beats en rake lyrics, waarbij elke van de heren zijn unieke stem laat horen. Met de nodige theatrale toetsen en knap heersende beats, is dit eerste nummer van Pesch er geen met een fluwelen huidje. Niet sappig, niet zoet, maar wel verleidelijk om er je tanden in te zetten en hiermee revolutionair de dansvloer op te trekken.

De heren laten weten dat er al enkele nummers klaar zijn en er volop gewerkt wordt aan nieuwe tracks, dus Pesch is geen tussendoortje!

Facebook / Bandcamp

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More