Home Belgisch LEBLANC – Leer Me Hoe Het Voelt

LEBLANC – Leer Me Hoe Het Voelt

by Ann Cnockaert

De ambitie om het te maken spat er bij de Brusselse rapper LeBlanc vanaf. De afgelopen jaren heeft hij zichzelf serieus in de kijker gespeeld en is hij klaar om van 2024 zijn meest succesvolle jaar tot nu toe te maken. LeBlanc heeft de afgelopen maanden samen met zijn vaste producer Woebn intensief gewerkt aan zijn debuutalbum, dat later dit jaar uitkomt. Zijn nieuwste single Leer Me Hoe Het Voelt biedt alvast een voorproefje van wat komen gaat.

Na het succes van Leef  en Alleen Op Een Feestje krijgen we nu de derde single Leer Me Hoe Het Voelt van het aankomende album. Dit keer horen we een andere kant van LeBlanc.

Als jonge adolescent worstelt hij echt met het geven van liefde. Vaak voelt hij zich onverschillig in relaties en alles wat daarbij hoort. In zijn nummer reflecteert hij op wat hiervan de oorzaak zou kunnen zijn. Is het een gebrek aan liefde in zijn jeugd of wellicht een gebroken tienerhart? In het refrein spreekt hij zijn hoop uit: hopelijk ontmoet hij iemand die hem volledig verliefd kan maken, zodat hij door de stad zweeft als een vat vol liefde!

De track heeft een aangename melodie en en we worden geraakt door LeBlancs woorden. Echter, de overmatige autotune-effecten doen afbreuk aan de authenticiteit ervan. Een gemiste kans om de natuurlijke puurheid van het nummer naar voren te brengen.

Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More