Home Belgisch LEBLANC – Leef

LEBLANC – Leef

by Ann Cnockaert

LeBlanc, ook bekend als Daan De Witte, is een opkomende rapper uit Brussel die de Belgische muziekscene verovert. Wat zijn artistieke werk onderscheidt, is zijn opvallende accent, doordachte en vloeiende teksten en vaardige productie. Zijn nieuwste single Leef is de nieuwste toevoeging aan zijn groeiende repertoire.

© LeBlanc

Samen met zijn toegewijde producer Woebn heeft LeBlanc de afgelopen maanden gewerkt aan een debuutalbum dat later dit jaar het daglicht zal zien. De eerste single Leef dient als een krachtige introductie op wat komen gaat. LeBlancs unieke stijl combineert klassieke hiphop met elementen uit techno en ravepop, wat resulteert in een explosieve mix die de luisteraar meeneemt op een opwindende muzikale reis. Denk aan pompende elektronische beats doordrenkt met breakbeat, punk en DnB-invloeden – een ware traktatie voor liefhebbers van vernieuwende geluiden.

Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More