Home Belgisch LEBLANC, WOEBN, JELLE – Alleen Op Een Feestje

LEBLANC, WOEBN, JELLE – Alleen Op Een Feestje

by Ann Cnockaert

Samen met zijn trouwe producer Woebn heeft rapper LeBlanc de afgelopen maanden gewerkt aan zijn debuutalbum, dat later dit jaar zal verschijnen. Met zijn nieuwste single Alleen Op Een Feestje geeft hij alvast een voorproefje van wat je kunt verwachten.

De Brusselse rapper LeBlanc heeft de afgelopen jaren flink wat aandacht weten te trekken en is vastbesloten om van 2024 zijn meest succesvolle jaar tot nu toe te maken. Vorig jaar haalde hij de finale van De Nieuwe Lichting van Studio Brussel met zijn single Boos, gaf hij shows door heel Vlaanderen om zijn ep Kiezen te promoten, en verkocht hij moeiteloos zijn headlineshow in de AB Club uit.

Na het succes van Leef krijgen we nu de tweede single Alleen Op Een Feestje van het aankomende album. Dit keer heeft LeBlanc een duidelijk doel voor ogen: hij wil dat je danst op de aanstekelijke beat en tegelijkertijd mee zweeft op zijn pakkende teksten. Met de toevoeging van de Leuvense rapper Jelle krijgt het nummer een extra dosis dynamiek, waardoor het helemaal tot zijn recht komt. Het is gegarandeerd dat niemand stil kan blijven zitten zodra Alleen Op Een Feestje begint te spelen.

Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More