Home Singles IDENTITY x RICHIE x WOEDY MC x WOUTJHE – 64 Pt. 7

IDENTITY x RICHIE x WOEDY MC x WOUTJHE – 64 Pt. 7

by Ann Cnockaert

Het project 64 is ontstaan in volle lockdown door bezieler Identity een hiphop en rap artiest uit Mechelen met vooral Nederlandse, maar ook Engelse lyrics in alle flows en stijlen.

Het doel van 64 is om nieuw talent te leren kennen en vooral elke maand een nieuw nummer uit te brengen. Op elke 64 staan vier rappers, Identity en nog drie andere al dan niet beginnende talenten. Elke rapper brengt 16 bars, vier keer zestien geeft, hoe kan het ook anders, 64. Deze maand zijn we toe aan de zevende single 64 PT. 7.

Deze keer ging Identity in zee met Richie, Woedy MC en Woutjhe. Richie maakt van harde drill in het nummer een vibe wat het nummer een interessante flow geeft. Woedy (MC) is in de underground scene gekend als een sterke battlerapper. Hij is dan ook de eerste die de studio instapte en zonder enig probleem zijn 16 bars volledig freestylede. De laatste artiest, Woutjhe, is tot nu toe ook de jongste artiest die meedoet aan het 64 project. Hij is amper 14 jaar oud en weet maar al te goed hoe te flowen op alle soorten beats. Opkomend talent dus!  

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More