Home Singles GERT KLEINPUNK – Dolle Pret

GERT KLEINPUNK – Dolle Pret

by Nel Mertens

Om de donkerste dagen van het jaar door te komen, krijgen we van Gert Kleinpunk en zijn kleurrijke band de nieuwe single Dolle Pret. “Waar je gaat en waar je staat in het leven, dat is en blijft je eigen keus.” Ook al is het leven niet altijd dolle pret, Gert adviseert de keuze om dat leven niet altijd zo serieus te nemen.

© Dries

“Na regen komt toch weer zonneschijn en soms zelfs een regenboog!” De optimistische levensblik van Gert Kleinpunk levert met zijn nieuwe track Dolle Pret een hele lijst sociale remedies aan tegen dipjes en depressies. En dat doet hij zoals steeds samen met Erik (bas), Yorick (cajon) en Ezra (banjo), in een up-tempo, rebels speels nummer vol kleur. Met eenvoudige woorden, reikt hij taboeloos een spiegel aan. Om even te kijken hoe jij zelf in dat leven staat.

(Her)lees hier ook onze reviews van de singles Blijven Lachen en Politie=Pollutie, Morgen Gaat Het Beter, Normaal, In Slaap Gevallen en Volbloed Kapitalist.

Dolle Pret is digitaal verschenen via YouTube.

Website Facebook YouTube

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More