Home Singles FILIBUSTER – Can’t Unfriend Yourself (Fons Records/Gazer Tapes)

FILIBUSTER – Can’t Unfriend Yourself (Fons Records/Gazer Tapes)

by Jos Buersens

Het is een mooie dag vandaag. Een overleden familielid dat we van haar noch pluim kennen, heeft ons klaarblijkelijk een grote som geld nagelaten. Wat een meevaller denken we dan! En net op het moment dat we dachten dat de dag niet beter kon worden, bleken er dan ook nog verschillende bevallige deernen zich aan onze voeten te gooien in een eindeloze zoektocht naar seksuele escapades. Het leven lacht ons toe als we onze spam-folder mogen geloven en alsof dit alles nog niet genoeg was vonden we in dit kluwen van geluk dan ook nog eens de nieuwe single van Filibuster terug om nog maar die resem aan gewonnen smartphones te zwijgen.

(c) Filibuster

Het is alweer een kleine twee jaar geleden sinds Filibuster hun debuut Future Anachronisms de wereld instuurde, dat we hier destijds van de nodige woorden voorzagen. Met Can’t Unfriend Yourself brengt de band nu alvast een eerste voorsmaakje van hun tweede album Quiet Part Out Loud, waarvan de release gepland staat op 18/03 op Fons Records en Gazer Tapes.

Zoals we van Filibuster gewend zijn, herbergt ook deze muzikale worp een mooie combinatie van alternative rock en noise hoewel het geheel, wat ons betreft, ook zeker noties van de betere, dromerige slacker rock bevat. Naarmate de luisterbeurten elkaar opvolgen, lijkt het steeds moeilijker en moeilijker om de track van ons af te schudden en moeten we besluiten dat Filibuster met Can’t Unfriend Yourself dan ook een bijzonder sterke eerste single de wereld instuurde.

Omdat het full-album nog even laat wachten, voorzien we je alvast van de onderstaande links zodat je Filibuster op de voet kan volgen en je van de terechte aanschaf van hun debuut kan verzekeren.

Geniet alvast van deze eerste single! En als je ons nu wil excuseren; wij moeten nog wat bankgegevens overmaken teneinde onze resem gewonnen smartphones tot hier te krijgen.

FILIBUSTER: FACEBOOK INSTAGRAM
GAZER TAPES: FACEBOOK BANDCAMP
FONS RECORDS: FACEBOOK BANDCAMP WEBSITE

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More